14’üncü çocuğuna hamileyken tutuklandı; doğum yapıp serbest kaldı

BAYRAMPAŞA’da Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

BAYRAMPAŞA’da meydana gelen hırsızlık olayında Ceylan Çiçek (36) ve Belkız Ura (36) adlı şüphelilerin polis ekipleri tarafından yakalanma çalışmaları başlatıldı. Yapılan incelemelerde Ura’nın poliste 54 ayrı suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, 16 Ocak Perşembe günü Muratpaşa Mahallesi Kosova Caddesi’nde gerçekleşti. Ev sahipleri, hırsızlık vakasını fark ederek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, 51 ayrı güvenlik kamerası kaydını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Ceylan Çiçek ve Belkız Ura’nın kimlikleri belirlendikten sonra Çiçek’in evine düzenlenen operasyonda yakalanmaya çalışıldı. Yakalanacağını anlayan Çiçek, hamile olduğu için camdan atlamaya çalıştı ancak polis ekipleri tarafından yakalandı.

Emniyette yapılan sorgulamada Çiçek’in 13 çocuğu olduğu, ayrıca hamile olduğu ve toplamda 189 ayrı suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve hamilelik nedeniyle ertelenmiş 472 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen Çiçek tutuklandı.

Öte yandan, cezaevine konulan ve hamile olan Ceylan Çiçek’in doğum yaptığı öğrenildi. Hamilelik nedeniyle hakkında ertelenmiş 472 yıl hapis cezası bulunan Çiçek serbest bırakıldı. Belkız Ura ise hala polis ekipleri tarafından aranmaya devam ediliyor.

Related Posts

‘Yan bakma’ kavgasında ortalık karıştı

Bursa’da eğlence mekanında taraflar arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan tekmeli- yumruklu kavga cep telefonuyla görüntülendi.

Son dakika… Putin ateşkesi duyurdu: 15 Mayıs’ta İstanbul’da görüşmelere başlamayı öneriyoruz

Son dakika haberi…. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşında ateşkes ilan edildiğini açıkladı. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve 3. kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye barış için çok çabaladı. Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını öneriyoruz.” diye konuştu. Öte yandan Putin, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çekerek, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini bildirdi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a ‘evlilik’ yanıtı: Gençler ev hayali kuramıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Evliliğin zorlaştırılmasını doğru bulmuyoruz” sözlerine “Büyük şehirlerde ev kurma ile evlenme maliyeti 750 bin ile 1 milyon arasında. Böyle bir durumda gençler ev hayali kuramıyor. Çünkü diplomalı ama işsizler. Bu şartlar altında gençlerin evlenmesi ve yuva kurması mümkün değil” yorumunu yaptı.

Google’dan nükleer hamlesi

Arama motoru Google, teknolojinin hızla artan enerji ihtiyacını nasıl karşılayacağını buldu. Google, gelişmiş nükleer reaktörler kurmak üzere üç santral için anlaşma sağladı. Nükleer hamlesi ile Google, yapay zekâ ve veri işlemede kesintisiz enerji elde etmiş olacak.

Pes dedirten görüntüler Adana’dan: Atı aracına bağladı yola çıktı!

Adana’da bir otomobilin arkasına bağlanan at ile trafikte ilerleyen sürücü ve yanındaki kişi, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine gözaltına alındı. Sürücüye idari para cezası uygulandı.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.