İtfaiye personeli tutuklandı, CHP’den tepki geldi: Bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, yangını söndürenler bile…

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdürü Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkisi bulunan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. CHP’den gelen tepkiler ise gecikmedi.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına ilişkin haber metnini ekleyerek, “Denetimle görevli bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, hatta yangını söndürenler bile!” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşte AKP’nin ‘kurduğum kirli düzene dokunmayın’ adlı işini doğru yapan insanları cezalandırdığı adalet anlayışı!” şeklinde ifadeler kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

‘Yan bakma’ kavgasında ortalık karıştı

Bursa’da eğlence mekanında taraflar arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan tekmeli- yumruklu kavga cep telefonuyla görüntülendi.

Son dakika… Putin ateşkesi duyurdu: 15 Mayıs’ta İstanbul’da görüşmelere başlamayı öneriyoruz

Son dakika haberi…. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşında ateşkes ilan edildiğini açıkladı. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve 3. kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye barış için çok çabaladı. Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını öneriyoruz.” diye konuştu. Öte yandan Putin, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çekerek, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini bildirdi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a ‘evlilik’ yanıtı: Gençler ev hayali kuramıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Evliliğin zorlaştırılmasını doğru bulmuyoruz” sözlerine “Büyük şehirlerde ev kurma ile evlenme maliyeti 750 bin ile 1 milyon arasında. Böyle bir durumda gençler ev hayali kuramıyor. Çünkü diplomalı ama işsizler. Bu şartlar altında gençlerin evlenmesi ve yuva kurması mümkün değil” yorumunu yaptı.

Google’dan nükleer hamlesi

Arama motoru Google, teknolojinin hızla artan enerji ihtiyacını nasıl karşılayacağını buldu. Google, gelişmiş nükleer reaktörler kurmak üzere üç santral için anlaşma sağladı. Nükleer hamlesi ile Google, yapay zekâ ve veri işlemede kesintisiz enerji elde etmiş olacak.

Pes dedirten görüntüler Adana’dan: Atı aracına bağladı yola çıktı!

Adana’da bir otomobilin arkasına bağlanan at ile trafikte ilerleyen sürücü ve yanındaki kişi, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine gözaltına alındı. Sürücüye idari para cezası uygulandı.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir