Mardin’de Kırsal Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

MARDİN’in Midyat ilçesi kırsalında çıkan örtü yangını, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında çok sayıda ağaç zarar gördü.

Midyat ilçesi kırsal Gelinkaya Mahallesi’nde öğleden sonra bilinmeyen nedenle örtü yangını çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, ekiplerin çalışmasıyla 1 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle birçok ağaç zarar gördü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma başlatıldı.

Related Posts

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

Yeni Alman hükümetinin ilk icraatı, sınırları kapamak oldu

Almanya’nın yeni İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, yasa dışı göçle mücadele kapsamında sınırda belgesiz göçmenlerin geri çevrilmesi talimatını verdi. 2015’teki Merkel politikasını rafa kaldıran bu adım, sınır güvenliğini artırmayı hedefliyor.

MHP’li meclis üyesi belediyenin kamerasına bant çekti, CHP’den cevap gecikmedi

CHP’li İzmit Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında MHP meclis üyesi Okan Karagöz, Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2024’te bir otelde yapacağı görüşme öncesinde kameraları korumasının bantlamasına gönderme yaparak belediyenin kamerasını bantla kapattı. MHP’li Okan’a, CHP’li meclis üyesinden cevap gecikmedi.

Son Dakika… Emniyet açıkladı: Arif Kocabıyık gözaltına alındı!

Son Dakika Haberi… Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.

Murat Ongun: Neden özel olarak hedef alındığım ortada

İBB soruşturmasında tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, kendisiyle ilgili suçlamalar için “Tutuklananların bazılarının adını dahi ilk kez duydum. Bir bölümünü görsem tanımam. Ayrıca bir kısmı da AK Parti döneminde göreve başlamış kişiler” ifadesini kullandı.

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir