Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur, sabah evden çıkmayınca endişeye neden oldu. Yakınları ve akrabaları, Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, evde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

Erkan Baş açıkladı: TİP’ten ‘Saraçhane’ kararı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, CHP’nin bu akşam saat 20.00’de Saraçhane’de düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine destek çağrısı yaptı.

Eşinin kalbinden bıçakladığı Kezban, bir gün önce uzaklaştırma kararı almak istemiş

Erzurum’da boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak ağır yaralayan Mehmet D., adliyeye sevk edildi. Yaralı kadının bir gün önce uzaklaştırma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Klima kavgası çıktı: Arkadaşının boğazını kesti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, klima yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Şort kazasını dünya konuşmuştu: İş teklifleri yağıyor

ABD’li engelli koşucu Chris Robinson, Çekya’nın Ostrava kentinde 24 Haziran’da düzenlenen Golden Spike yarışlarında talihsiz bir ‘kıyafet kazası’ yaşamasına rağmen hem yarışı kazandı hem de yeni iş fırsatlarının kapısını araladı…

AKP’liler birbirine girdi: ‘Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun’

AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda İl Başkanı Haluk Laçin’e tepki göstererek, “Bugüne kadar İl Başkanımızın bütün bakanlık ziyaretleri, tek başına yaptığı ziyaretler, biz milletvekili değilmişiz gibi. Siyaset cesur adamların yapacağı bir iştir. Eğer birilerinden korkunuz varsa Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi evde karınızın yanına oturun” ifadelerini kullandı.