Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yoğun bakım sürecinde tedaviye yanıt veremeyerek ve nörolojik durumunun kötüleşmesi sonucunda bugün hayatını kaybetti.

Hastaneden Yapılan Açıklama

18 gün boyunca yoğun bakımda mücadele eden Sırrı Süreyya Önder için hastane tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

  • Önder, 15 Nisan 2025 tarihinde bilinçsiz bir şekilde ve kritik kalp ve solunum durumu ile hastaneye getirildi.
  • Acil olarak ‘Aort Diseksiyonu’ tanısıyla ameliyat edildi ve yoğun bakım ünitesinde kalp destek cihazıyla takip edildi.
  • Nörolojik durumu kötüleşen Önder, çoklu organ yetmezliği yaşayarak 3 Nisan’da hayatını kaybetti.

Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırıldı

Önder, 15 Nisan günü kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. İki kez kalbi duran Önder, doktor müdahalesiyle hayata döndürüldü ve aort damarının yırtıldığı belirlendi.

Ağır Ameliyat ve Yoğun Bakım Süreci

12 saat süren ağır bir ameliyat sonrasında yoğun bakımda tedavi gören Önder’in sağ kalbinin kasılmaya başladığı gözlendi. Ancak nörolojik durumu zamanla kötüleşti ve reflekslerinde azalma görüldü.

Related Posts

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, yine Atatürk dönemini hedef aldı: ‘Seninki sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti’

“Kanlı 1923 darbesi” ifadesiyle tepki çeken eski AKP Milletvekili, “Yeliz” lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef alan paylaşımda bulundu. Sosyal medyada “Atatürk fotoğraflı” bir kullanıcıya yanıt veren Çamlı, “Seninki sadece Dersim’de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…” dedi.

ABD – Meksika sınırında kaçak silah alarmı

Meksika Savunma Bakanlığı ve Federal Başsavcılık tarafından Kongre’ye sunulan rapora göre, Kasım 2024 ile Mayıs 2025 arasında ABD’den Meksika’ya giren yasa dışı silahların yüzde 43’ü Teksas sınır geçişlerinden yapıldı. Bu dönemde 5 bin 869 ateşli …

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

DEM Partili Gergerlioğlu açıkladı: ‘PKK, 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak’

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, terör örgütü PKK’nin 11 Temmuz Cuma günü Irak’ın Süleymaniye şehrinde silah bırakacağını açıkladı.

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.