Kayseri’de Kaçak Parfüm Operasyonu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda kaçak parfüm sattığı belirlenen iki kişi yakalanırken çok sayıda kaçak parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; kaçak parfüm satışı yapıldığı bilgisi alındı. ekiplerce gerçekleştirilen operasyon neticesinde; D.A. ve S.Y. yakalandı. Yapılan aramalarda; 784 adet çeşitli markalarda kaçak parfüm ele geçirilirken yakalananlarla ilgili işlem başlatıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir” denildi. – KAYSERİ

Related Posts

Deprem sonrası konut fiyatlarında şok değişim: O şehir İstanbul’u bile solladı!

Türkiye konut piyasasında hareketlilik devam ediyor. Kentsel dönüşüm ve faiz beklentileri alım iştahını artırırken, son depremlerin etkisi de sektörde hissediliyor. Piyasalardaki gelişmeler farklı şehirlerde fiyatları etkiliyor.

Tarımda kiralama modeline tepki: ‘Çiftçi dışlanıyor, toprak şirketlere gidiyor’

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı, iki yıl üst üste ekilmeyen tarım arazileri 1 Eylül’de başlayacak yeni uygulama ile Arazi Tespit Komisyonları tarafından belirlenecek ve kiraya verilecek. Hükümetin ekilmeyen tarım arazilerini kiraya verme planı, siyaset ve sendikalardan tepki çekti. CHP’li Erhan Adem, uygulamanın yerel gerçekleri yok sayan, denetimsiz ve hukuki olarak sorunlu bir merkezi planlama olduğunu belirterek, “Birçok köylü maliyetleri karşılayamadığı için ekemiyor. Devlet bu kişilere destek verse tarım yapılmaya devam ederdi. Asıl sahipleri dışlamak sosyal adalete aykırıdır” dedi. Çiftçi-Sen Genel Başkanı Ali Bülent Erdem ise, “Bu model küçük çiftçiyi bitirir, tarım ve gıdayı şirketlerin kontrolüne bırakır” diyerek gazetemize açıklamalarda bulundu.

Halk pazarında hayat pahalılığı isyanı: Bizi bu hale getirenler utansın!

Halk pazarında hayat pahalılığı isyanı: Bizi bu hale getirenler utansın!

Ödemiş’te 700 Kişilik Aşure Hayrı

Ödemiş’te esnaf, 700 kişiye aşure dağıtarak geleneksel hayır etkinliğini sürdürdü.

Amasya Merzifon Havalimanı İstatistikleri Açıklandı

Temmuz’da iç hat yolcu trafiği 12,350, uçak trafiği 96 ve yük trafiği 99,645 ton oldu.

Bakan Ersoy Ereğli’de Esnafı Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde esnaf gezisi yaptı.