Ekrem İmamoğlu’ndan CHP milletvekillerine mektup!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP milletvekillerinin TBMM’de bulunan makamlarına mektup ve “İBB Kumpas Davası” başlıklı kitapçık gönderdi.

Milletvekillerine ithafen yazılan mektupta, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisinin çalışmalarına katkı isteyen İmamoğlu, birliktelik vurgusunda bulundu.

“SİZE KALPTEN TEŞEKKÜR EDERİM”

İmamoğlu mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Omuz omuza verdiğimiz mücadelemizin en güçlü neferleri sizlersiniz. Ülkemiz için böylesine zor zamanlarda elimi bırakmadığınız, umudu diri tuttuğunuz ve her adımda yanıma olduğunuzu hissettirdiğini için size kalpten teşekkür ederim. Milletimizi her ihtiyaç duyduğunda ayağa kaldıran o büyük iradenizin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneticileri olarak, bugün daha demokratik, adil ve eşitlikçi bir Türkiye için hep birlikte, hiç durmadan emek vermeye devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimiz, iktidar yürüyüşümüzün kalbi ve aklı olarak, yarınlarımızı kurmak için çalışıyor. Geleceğin Türkiye’sine dair sözümüzü ve adımımızı sizlerle paylaştığımız bu örgütlü yapının sesini duyurmak, yolculuğumuzu beraberce büyütmek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimizin sosyal medya hesaplarından paylaştığımız her içerik, nasıl bir ülkede yaşamak istediğimizin ve yönetim anlayışımızın göstergesidir. Bu sebeple sizlerden ricam, paylaşımlarımızı yakından takip etmeniz, elinizin, gönlünüzün değdiği her platformda yaygınlaştırmanız ve vizyonumuzu yurttaşlarımızla buluşturmanızdır. Halkımızın ‘Türkiye’nin kurtuluşu CHP’nin liyakatli ve mücadeleci kadrolarıdır’ diyebilmesi adına sesimizin her haneye ulaşması ve yüreklere değmesi hayati önemdedir.

“GÜCÜNE GÜÇ KATMANIZI BEKLİYORUM”

Bizi usulsüz soruşturmalarla, tutuklamalarla, diploma iptalleriyle, iftiralarla, baskı ve korkutmalarla durdurmaya çalışanlara karşı en güçlü cevabımız birliğimiz, dayanışmamız ve kararlılığımız olacaktır. Sesimizi kısmaya çalışanlara karşı Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimizin sesine ses, gücüne güç katmanızı bekliyorum. Dayanışmamız ne kadar büyürse, milletimizin değişim iradesi o kadar görünür hale gelecek ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını hukukla, adaletle ve demokrasiyle taçlandırma hayalimiz bir o kadar yakın olacaktır.”

Related Posts

Ankara kulisleri hareketlendi: Ekrem İmamoğlu aday olmazsa Mansur Yavaş mı aday olacak?

Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazeteci Fatih Altaylı’ya verdiği röportajda Mansur Yavaş’a yönelik sözleri, Ankara siyasetinde yeni tartışmaları beraberinde getirdi. Altaylı, “İmamoğlu olmazsa CHP’nin adayı Yavaş olur” dedi.

Furkan Korkmaz: “Umarım EuroBasket’in çıkış yapan ekibi oluruz”

A Milli Basketbol Takımı oyuncusuFurkan Korkmaz, 2025 Avrupa Şampiyonası’nın “çıkış yapan ekibi” olacaklarına inanıyor.

Ferrari’nin yeni sürpriz sahibi

Silivri’de kazaya karışan ve Türkiye gündemine oturan Ferrari, tamir ustası Hakan Yılmaz’dan futbolcu Sercan Türk’e geçti. Yalnızca 5 gün önce alınan otomobilin, geçmişte çok sayıda hasar gördüğü ve 15 milyon TL’lik değerinin yarı fiyatına satıldığı açıklandı.

Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen projelerin bölgeye modern bir kimlik kazandıracağını belirtti.

Rusya, İngiltere’ye yaptırım listesini genişletti

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere’ye yönelik yaptırım listesini genişleterek bazı İngiliz kuruluşların temsilcilerinin ülkeye girişine yasak getirildiğini bildirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İngiltere’nin uluslararası …

Silivri’de deprem: Kentte hissedildi

Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3,2, Kandilli 3,6 olarak duyurdu.