MSB duyurdu: TSK, 10 PKK’lı teröristi etkisizleştirdi

Irak’ın Kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu Sonucunda 10 PKK’lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında Hakurk ve Gara bölgelerinde 10 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, milletimizden aldığı güçle terörist temizliğine kararlılıkla devam ediyor. Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu ile Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Terörü kaynağında yok etme konusunda kararlıyız ve azimliyiz.” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

Özel’den Terörsüz Türkiye Komisyonu açıklaması: “Bu komisyonun dışında kalınamaz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun dışında kalınamayacağını söyledi. Özel, “CHP’nin ön şartı ‘nitelikli çoğunlukla’ karar alınması.” dedi.

Sahneye çıkan kazanmıyor, sahnede duran kazanıyor: Magazin Bahane’de ödül gecesi tartışması!

Gökay Kalaycıoğlu ve Hakan Solaker, bu hafta “Magazin Bahane”de ödül gecesinde yaşanan gerilimi masaya yatırdı. Sahnede yapılan açıklamalar, magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.

Meteoroloji açıkladı: Yarın sabah başlayacak

Haftalardır Marmara Bölgesi’ni esir alan sıcak hava dalgası, çarşamba günü sabah saatleri itibarıyla yerini sağanak yağışa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul’un da bulunduğu 8 il için yağış uyarısı yaptı. Söz konusu yağmurların cuma gününde 21 ilde görülmesi bekleniyor.

Tekirdağ’da feci kaza: İkisi çocuk altı yaralı var

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk, altı kişi yaralandı.

Uzak Doğu’yu sallayan çatışmalardan sonra, barış görüşmesi başladı

Kamboçya ve Tayland, onlarca kişinin hayatını kaybettiği sınır çatışmalarının beşinci gününde Malezya’da ateşkes masasına oturdu. ABD ve Çin’in de destek verdiği görüşmelere Trump öncülük ederken, Tayland tarafı Kamboçya’nın samimiyetinden şüpheli.

Piyangoyu kazandı, tarihe geçti

Doğu Almanya’nın şimdiye kadarki en büyük piyango ikramiyesi tek bir biletle kazanıldı. Milyonlarca Euro’yu kimin aldığı ise hala bilinmiyor.