AJet Suriye’de Halep uçuşlarına başlıyor

AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Halep Havalimanı’na Seferlere Başlıyor

Suriye’deki yeni dönemin ardından 1 Temmuz 2025’te Şam’a ilk uçuşunu gerçekleştiren AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Halep Havalimanı’na sefer düzenlemeye başlıyor. Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 frekansla Halep seferleri yapılacak. İlk sefer 2 Ağustos’ta gerçekleşecek olan İstanbul-Halep rotası, uygun fiyatlarla yolculara sunulacak. AJet, İstanbul-Halep hattı bileti satışını 18 Temmuz’da başlattı ve biletler 149 dolardan başlayan fiyatlarla AJet.com, AJet Mobil uygulama, yetkili satış acenteleri ve çağrı merkezlerinden temin edilebilecek.

Halep 101’inci Hat Olacak

AJet’in Halep hattıyla birlikte dış hat sayısı 60’a ulaşırken, yurt içindeki 41 hattıyla birlikte toplam sefer yaptığı nokta sayısını 101’e çıkaracak. Şam’dan sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt olarak Halep’e sefer düzenleyen ilk hava yolu olan AJet, bölgedeki ulaşım ağını güçlendirirken aynı zamanda Orta Doğu pazarındaki etkinliğini de artırıyor.

Related Posts

ABD Dışişleri Bakanlığı, 6 binden fazla öğrencinin vizesini iptal ettiğini doğruladı

ABD Dışişleri Bakanlığı, 6 binden fazla öğrencinin vizesini iptal ettiğini doğruladı

Taksici Kardeşinden Acı Açıklama

Sefer Kaya’nın kardeşi, her gün çıkarken helallik istediklerini ve tehlikeye göz yumduklarını bildirdi.

Elazığ’da Kavurmalı Çiğköfte Dönemi

Elazığ’daki lokanta, çiğköfte ile kavurmayı birleştirerek yeni bir lezzet yarattı.

İngiltere’de “at yarışı grevi” kararı

İngiltere’de at yarışı sektörü, 10 Eylül’de bir günlük grev düzenleyerek önerilen yarış bahisleri vergisi artışına karşı çıkacak.

Ukrayna: “Savaştan sonra ordumuz hemen küçülmeyecek”

Ukrayna Savunma Bakanı Şmıhal, savaş sona erdikten sonra Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nde ani bir küçülme olmayacağını açıkladı.

Amedspor’dan sürpriz transfer: Emrah Başsan imzaladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, futbolcu Emrah Başsan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.