Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

İsrail’in yardım bekleyen Gazzelilere saldırılarında ağır bilanço

Gazze’de, ABD ve İsrail güdümündeki “Gazze İnsani Yardım Vakfı” tarafından kurulan sözde insani yardım dağıtım merkezlerine düzenlenen saldırılarda bugüne dek 450 Filistinli öldü, 3 bin 466 kişinin yaralandı.

7 aracın lastiğini patlattı! Sebebi duyanları çileden çıkardı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde park halindeki 7 aracın lastiklerini patlatıp, cam ve aynalarına zarar veren S.A. gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesinde komşularına öfkelendiğini söyledi.

Temizim derken fena yakalandı: Elon Musk’tan tarihi hata

Dünyanın en zengin ikinci insanı konumundaki teknoloji milyarderi Elon Musk, hakkında çıkan yasaklı madde kullanımı iddialarına karşı art arda test sonuçları paylaşarak yanıt verdi. Ancak ikinci paylaştığı test sonucu, büyük bir hata nedeniyle canını sıkabilir…

5 hayvanları koruma derneğinden 10 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Sokak hayvanları için toplanan yardımları kendi uhdelerine geçirerek mal edindikleri belirlenen 5 farklı dernekten 10 şüphelinin çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanmasına karar verilmiştir.

Evi uyuşturucu imalathanesine çevirdiler: 1 tutuklama

Sakarya’da evin bir odasını uyuşturucu imalathanesine çeviren iki şüpheliden biri tutuklandı.

Nikol Paşinyan, Türkiye’ye geliyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın 20 Haziran’da Türkiye’ye geleceğini bildirdi.