Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu Selahattin Demirtaş’ın mesajını iletti

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Edirne’de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.