Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kış Hava Şartlarından Dolayı Meydana Gelen Kaza!

Bayburt-Gümüşhane karayolunda dün akşam yaşanan trafik kazası, otobüs yolcuları arasında büyük endişeye neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri hareket etti. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Neyse ki yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Diğer yolcular ise kaza sonrası hafif yaralarla kazayı atlattı ve yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneyi ziyaret ederek yaralıları teselli etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini açıkladı.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kaza sonrası otobüste yaşanan panik dolu anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda ağlayan çocuklar yer aldı.

Related Posts

Samsun’da yangında mahsur kalan kişinin imdadına ekipler yetişti

Samsun’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan kişi, kurtarıldı.

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

İspanya ordusundan Akdeniz hamlesi: BAM Furor gemisi konuşlandırıldı

İspanya Silahlı Kuvvetleri, Akdeniz’deki egemenliğini korumak adına yeni bir adım attı. İspanya Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Deniz Operasyon Komutanlığı, Buque de Accion Maritima (BAM) sınıfı Furor gemisini Velez de la Gomera Kayalığı yakınlarına …

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.

Güneş yakıp kavuracak! İstanbul Valiliği saat vererek uyarı yaptı: Dışarıya çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5-12 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının ülke genelinde 4-6 derece artacağını duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orman yangınlarına karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

Emeklinin beklentisi boşa düştü! 120 TL beklerken 2 kuruş yuvarladılar!

TÜİK’in yayınladığı enflasyon rakamının ardından en düşük emekli maaşı da belli oldu. Kamuoyunda 17 bin TL beklentisi varken herhangi bir artışa gidilmedi. 120 TL yuvarlama beklentisi bile karşılanmazken yuvarlama miktarı 2 kuruş oldu.