Bir zamanlar herkesi güldüren komedyen şimdi icralık oldu

BKM Mutfak ve Oyuncuları: Metin Keçeci’nin Dramı

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programı, Yılmaz Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmeni olduğu bir platform olarak tanınıyor. Bu program sayesinde birçok yetenekli oyuncu keşfedilip sanat camiasına kazandırıldı. Aralarından çıkanlar sinema ve dizi dünyasında aktif olarak yer alırken bazıları da müzik dünyasına adım attı.

Metin Keçeci, BKM Oyuncuları’ndan biri olarak sahneye çıktığında izleyicileri kahkahalara boğuyordu. Ancak şimdi durum farklı. Keçeci, mali sıkıntılar yaşadığını ve büyük bir dramın içine sürüklendiğini açıkladı. Gözyaşları arasında yaptığı açıklamada, icralık olduğunu, Pazartesi günü evini boşaltmak zorunda kalacağını ve intiharın eşiğine geldiğini dile getirdi.

‘BENİ BU HALE DÜŞÜRENLER CENAZEME GELMESİN’

Metin Keçeci’nin bu açıklamaları, sevenlerini ve kamuoyunu şaşırttı. Keçeci, gözyaşları içinde “Beni bu duruma getiren kişiler cenazeme gelmesin” dedi. Keçeci, yaşadığı zorlukları anlatarak, geçim sıkıntısı çektiğini ve borçlarını ödeyemediğini belirtti. Evinin icra yoluyla boşaltılacak olması, sanatçının son sığınaklarının da elinden alınacağı anlamına geliyor.

İNTİHARIN EŞİĞİNE GELDİĞİNİ AÇIKLADI

“Pazartesi günü evimi terk etmek zorunda kalacağım” diyerek yaşadığı çaresizliği dile getiren Keçeci, özellikle intiharın eşiğine geldiğini belirtmesiyle durumu ciddiyetini ortaya koydu. Sanatçının bu dramı, sanatçıların karşılaştığı zorluklar ve güvencesizlik konularını bir kez daha gündeme getirdi.

Related Posts

Ankara’da kritik güvenlik zirvesi: Bakan Fidan, Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın’la İsrail saldırısını görüştü

Ankara’da kritik güvenlik zirvesi: Bakan Fidan, Savunma Bakanı Güler ve MİT Başkanı Kalın’la İsrail saldırısını görüştü

Derecik Belediye Başkanı Dinç’ten dikkat çeken istifa: ‘Genel siyasetin yerel siyasete zarar vermesi gibi…’

Hakkari’nin Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Dinç yaptığı açıklamada, “Platform üyeleriyle yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, Derecik Gönüllüleri’nin Yeniden Refah Partisi ile ideolojik bir bağının bulunmaması ve genel siyasetin yerel siyasete zarar vermesi gibi gerekçelerle partiden istifa kararı aldım” dedi.

TBMM Başkanı: Saldırıların sadece İran ile sınırlı kalmayacağı açık bir gerçek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Yabancı çobanlar geliyor: Çalışma izni başvuruları başladı

Türkiye’de hayvancılık sektöründe yerli iş gücünün yetersiz kaldığı durumlarda istihdam edilmek üzere deneyimli yabancı çobanlara yönelik çalışma izni başvuruları, dün itibarıyla alınmaya başlandı.

İsrail’in saldırısı sonrası uçakların rotası böyle değişti

İsrail İran’a yerel saatle 04:00 (TSİ: 03:00) sıralarında saldırılar düzenledi. Başkent Tahran’da şiddetli patlama sesleri duyuldu. İran resmi ajansı IRNA, şiddetli patlama seslerinin özellikle Tahran’ın doğu, batı ve merkezinden geldiğini bildirdi …

ABD’den dünyanın beklediği ilk açıklama geldi

İsrail’in İran yönelik saldırılarıyla ilgili ABD’den de ilk açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, “İsrail, İran’a karşı tek taraflı bir harekette bulundu. İran’a yönelik saldırılarda yer almıyoruz. Açıkça ifade etmek isterim: İran, ABD çıkarlarını ya da personelini hedef almamalıdır” dedi.