Bisikletten düşen Karaman Valisi’nin köprücük kemiği kırıldı

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli Bisiklet Kazası Geçirdi

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Dere köyü Fisandun Barajı yolunda bisiklet sürerken dengesini kaybederek düştü. Korumasının yardımıyla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Vali Çiçekli’nin köprücük kemiğinde kırık tespit edildi. İl Sağlık Müdürü Mehmet Serken Yurdakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali Çiçekli’nin bisiklet kazası sonucu köprücük kemiğini kırdığını belirtti.

“Sayın Valimizin genel durumu iyi. Acil serviste yapılan ilk tetkiklerde köprücük kemiğinde kırık tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda lokal anestezi altında ameliyata alınması kararı alındı. Şu anda operasyon devam etmekte. Kısa süre içinde taburcu olmasını ve sağlığına kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu Selahattin Demirtaş’ın mesajını iletti

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Edirne’de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.