Bursa’da ‘laf atma’ kavgası: 1 yaralı

Bursa’da Laf Atma Kavgası: 20 Yaşındaki Genç Bıçakla Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, laf atma meselesi nedeniyle çıkan kavgada 20 yaşındaki Yunus Y., Serkan K. tarafından elinden ve başından bıçakla yaralandı.

Olay, İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde meydana geldi. Serkan K. ile Yunus Y. arasında çıkan laf atma meselesi kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sokak ortasında yaşanan kavgada Serkan K., yanında taşıdığı bıçakla Yunus Y.’yi elinden ve başından yaralayarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan Yunus Y., ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

Jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalara başladı.

Related Posts

X, profil resmine İmamoğlu koyanların hesabını askıya alıyor!

X, profil resmine Ekrem İmamoğlu’nu koyan hesapları askıya almaya başladı.

DEM Parti’den Sırrı Süreyya Önder’e suikast iddiası: Aracında düzenek bulundu

DEM Parti’den yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder’in aracında düzenek bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada “2 Nisan’da fark edildiği resmi mercilere iletildi” denildi.

Ülkeyi ayağa kaldıran olay: 18 milyon lise mezunu okuma yazma bilmiyor

Pasifik Okyanusu’nun batısındaki coğrafyada konumlanan bir Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler’de vatandaşların arasında akıllara durgunluk veren bir haber yayıldı. 2019’dan 2024’e kadar 18 milyon Filipinli lise ve dengi okulundan mezun olan kişinin “işlevsel olarak okuma yazma bilmiyor” olarak kabul edildiğini ortaya koyan rapor ülkede bütün birimleri harekete geçirdi.

ABD’de Robert F. Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge daha paylaşıldı

ABD’de Robert F. Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge daha paylaşıldı

Miras kavgası yüzünden babasını bıçakla öldürdü

Kayseri’nin Talas ilçesinde bir kişi tartıştığı oğlu tarafından bıçakla öldürüldü. Polisler, şüpheliyi gözaltına aldı.

20 yaşındaki genç kadını sokakta bıçakladılar

Burdur’da sokakta karnından bıçaklanan 20 yaşındaki kadın yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir