CHP’li İsmail Yavan Trafik Kazası Geçirdi

CHP Zonguldak eski İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yavan trafik kazası geçirdi

CHP Zonguldak bir önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi ve Çaycuma ilçesinde av bayii işleten İsmail Yavan, trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgiye göre kaza, Çaycuma- Bartın kara yolunda meydana geldi. Bir önceki dönem CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Yavan, kendine ait olan 06 CPH 567 plakalı aracıyla Çaycuma’dan Bartın yönüne seyir halinde gittiği esnada ÇAY-BEL’e dönüş yaptığı sırada Bartın yönünden Çaycuma istikametine giden ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 81 AED 811 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak şarampolde durabildi. İsmail Yavan, kazadan burnu kanamadan şans eseri kurtuldu. Olay yerine daha sonra 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İsmail Yavan’a olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Detaylar için tıklayınız

Related Posts

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz

1 milyon TL’lik kuyumcu soygunu: Gürcistan’a kaçarken yakalandılar

Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kuyumcudan yaklaşık 1 milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan 3 Gürcistan uyruklu şüpheli, Sarp Sınır Kapısı’ndan çıkış yapamadan yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.