Çok aşık çifti tufan bile vazgeçiremedi

Fırtına, Sel ve Evlilik: İnatla Mutlu Son!

Filipinler’in Bulacan eyaletine bağlı Malolos kentinde, şiddetli yağışlar etkisini gösterdi. Ancak bu olumsuz hava koşulları bile aşkı durduramadı. Jade Rick Verdillo ve Jamaica Aguilar çifti, Barasoain Kilisesi’nin sular altında kalmasına rağmen nikah masasına oturdu.

“Geri Adım Atmak Yok!”

Günlerdir süren muson yağmurları nedeniyle sel riski gündemdeydi. Ancak çift, kararlılıklarından ödün vermedi. Verdillo, “Bu kararı almak bile büyük bir fedakarlık. Eğer ertelemiş olsaydık, daha büyük zorluklarla karşılaşabilirdik,” dedi.

“Hayatın Türlü Zorluklarıyla Baş Edeceğiz”

Gelin Jamaica Aguilar, sel sularıyla dans ederek damadın yanına ulaştı. Verdillo ise geleneksel kıyafetiyle bekledi. Birbirlerine destek olan çift, 10 yıllık ilişkilerinde birçok zorluğa göğüs germişler. Verdillo, “Gelecekte de karşılaşacağımız birçok zorluktan sadece biriydi. Hayatta pek çok sınavla karşılaşacağız,” şeklinde konuştu.

Fırtınaya rağmen düğüne katılan aile ve dostlar, bu inanılmaz olayı kutladı. Konuklardan Jiggo Santos, “Tüm olumsuzluklara rağmen düğün gerçekleşti. Harika bir nikah oldu,” yorumunda bulundu.

Filipinler’de yaşanan sel felaketine rağmen, çiftin kararlılığı ve cesareti herkesi etkiledi. Aşk her engeli aşar sözü Malolos’ta bir kez daha kanıtlandı.

Related Posts

Amedspor’dan sürpriz transfer: Emrah Başsan imzaladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, futbolcu Emrah Başsan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfa’da Trafik Cezaları

Şanlıurfa’da pet şişe ile direksiyon kullanana 39 bin lira, sol şeridi işgal edene 9 bin lira ceza.

Yangın Bölgesinde Avlanma Yasaklandı

Orman yangınlarından etkilenen alanlarda 2025-2026 av döneminde avlanma yasaklandı.

Erdoğan, “Kabusa gidiyoruz” uyarısında haklı çıktı! Çocuk nüfusu Cumhuriyet tarihinin en düşüğünde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sık sık nüfus artış hızıyla ilgili yaptığı uyarılarda haklı çıktı. Geçtiğimiz nisan ayında, “Türkiye bir kabusa gidiyor” diyerek nüfus artış hızındaki düşüşe dikkat çektiği konuşmasının ardından ağustos ayında açıklanan nüfus istatistiklerinde 0-4 yaş aralığındaki çocuk sayısı Cumhuriyet tarihindeki en düşük seviyelere geriledi.

Son Dakika… İBB’ye 9.dalga operasyonda yeni gelişme!

Son Dakika Haberi… İBB’ye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de olduğu 44 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.

Berke Özer’e ilk maçında şok: Lille, 6 gollü maçta hayal kırıklığı yaşadı!

Fransa Ligue 1 ekibi Lille, Berke Özer’in ilk 11 başladığı maçta Brest ile yenişemedi.