Gaziosmanpaşa’da berber dükkanına silahlı saldırı

Gaziosmanpaşa’da Berber Dükkanına Silahla Ateş Açıldı

Gaziosmanpaşa’da bir berber dükkanına silahla ateş açılması olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde gece saatlerinde berberde tıraş olan 4 kişi, husumetli oldukları kişileri dışarı çıkarmaya çalıştı. Kuaför Furkan Başkaya ise kavga çıkmasını önlemek için husumetlilerin dükkanı terk etmesini istedi. Bunun üzerine 4 kişi, kuaföre saldırdı.

Olayın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. 3 şüpheli kaçarken, 1 kişi gözaltına alındı. Hafif yaralanan Furkan Başkaya, iş yerini kapatıp hastaneye gitti. Dönen şüpheliler ise kapalı dükkanın penceresine, camlarına ve içerideki televizyona 6 el ateş etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Başka Yerde Kavga Edin Dedim, Bana Saldırdılar”

Ayrıca, berber dükkanındaki kavga ve kurşunlama anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kuaför Furkan Başkaya, “Dün gece dükkanıma giren bir kişi, müşteri ile tartıştı. Kavga çıkacağını anlayınca, ‘Başka yerde kavga edin.’ dedim. Bunun üzerine bana saldırdılar. 3-4 kişi beni dükkanımda darp etti. Polislerle hastaneye giderken, kapalı dükkanıma 6 el ateş edildi. Durumdan şikayetçiyim. Dükkanımda hasar meydana geldi. Camlar ve televizyonum kırıldı. Ben sadece iş yerimi korumak istedim.” şeklinde konuştu.

(Anadolu Ajansı)

Related Posts

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz