Şubat 10, 2025

Güncel Sanat Haberleri ve Kültürel Etkinlikler

Son dakika haberler, ekonomi, spor, teknoloji ve magazinde sanat dolu bir bakış açısı sanat-haber.com’da!

Hamdi Demir ve Çocuklarına Hayırseverlerden Yeni Bir Yuva

Eskişehir'de 16 yıllık eşinin terk ettiği Hamdi Demir, 6 çocuğuyla birlikte hayırseverlerin destekleriyle yeni bir eve kavuştu. Valilik ve Kızılay da aileye maddi ve manevi yardımlarda bulundu.

Eskişehir’de Yalnız Başına Kalan Baba, Sıcak Bir Yuva Kurdu

Eskişehir’de 16 yıllık eşinin ayrılmasının ardından altı çocuğuyla tek başına kalan Hamdi Demir (48), Demirören Haber Ajansı’nın destekleriyle sıcak bir yuvaya kavuştu. Demir, “Çocuklarımın sağlıklı bir ortamda büyümelerini istedim. Bu yüzden sokakta da kalsam, onları rutubetli bir evde yaşatamazdım” dedi.

İşçi olan Hamdi Demir’in eşi, üç çocuğuyla Giresun’a gitti ve yeni bir ilişkiye başladı. Boşandıktan sonra Demir ile tekrar bir araya gelen kadın, altı çocuğunu terk ederek evi terk etti. Demir, çocuklarını devlet korumasından alarak yeni bir yaşam kurdu ve ailesinin geçimini simit satarak sağladı.

Demir’in hayat mücadelesi, Eskişehir Valiliği ve belediyelerin yanı sıra hayırseverleri de harekete geçirdi. Çocuklarının eğitimine destek olundu, acil ihtiyaçları karşılandı. Kızılay Eskişehir Şubesi de aileye gıda, kıyafet ve maddi yardımlarda bulundu.

Hayırseverlerin desteğiyle Esentepe Mahallesi’nde yeni bir ev kiralayan Demir, “Yardım eden herkese minnettarım. Çocuklarımın mutluluğunu görmek beni sevindiriyor. Ellerinden geleni yaptılar ve sağlıklı bir yaşam kurduk” dedi.

Diyarbakır escort
mardin escort
bursa escort
adana escort
izmir escort
ekmel ekmel