Hamdi Demir ve Çocuklarına Hayırseverlerden Yeni Bir Yuva

Eskişehir’de Yalnız Başına Kalan Baba, Sıcak Bir Yuva Kurdu

Eskişehir’de 16 yıllık eşinin ayrılmasının ardından altı çocuğuyla tek başına kalan Hamdi Demir (48), Demirören Haber Ajansı’nın destekleriyle sıcak bir yuvaya kavuştu. Demir, “Çocuklarımın sağlıklı bir ortamda büyümelerini istedim. Bu yüzden sokakta da kalsam, onları rutubetli bir evde yaşatamazdım” dedi.

İşçi olan Hamdi Demir’in eşi, üç çocuğuyla Giresun’a gitti ve yeni bir ilişkiye başladı. Boşandıktan sonra Demir ile tekrar bir araya gelen kadın, altı çocuğunu terk ederek evi terk etti. Demir, çocuklarını devlet korumasından alarak yeni bir yaşam kurdu ve ailesinin geçimini simit satarak sağladı.

Demir’in hayat mücadelesi, Eskişehir Valiliği ve belediyelerin yanı sıra hayırseverleri de harekete geçirdi. Çocuklarının eğitimine destek olundu, acil ihtiyaçları karşılandı. Kızılay Eskişehir Şubesi de aileye gıda, kıyafet ve maddi yardımlarda bulundu.

Hayırseverlerin desteğiyle Esentepe Mahallesi’nde yeni bir ev kiralayan Demir, “Yardım eden herkese minnettarım. Çocuklarımın mutluluğunu görmek beni sevindiriyor. Ellerinden geleni yaptılar ve sağlıklı bir yaşam kurduk” dedi.

Related Posts

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz

Perinçek’ten silahların yakılmasına itiraz: O silahlar da silahları bırakanlar da Türkiye’ye gerekli; silah arkadaşı olacağımız sürece giriyoruz