Hasibe Eren ‘Güldür Güldür Show’dan ayrıldı

Hasibe Eren Güldür Güldür Show’dan Ayrıldı

Bir süredir BKM imzalı ve Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı program olan Güldür Güldür Show, sezon finalini yaparak 413. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken, beklenmedik bir gelişme oldu.

Daha önce programa konuk olarak katılan ve son üç sezondur ana kadroda “Nazlı” karakterine hayat veren Hasibe Eren, Güldür Güldür Show’a veda etti. Oyuncunun projeden ayrılma kararı, izleyiciler arasında sürprizle karşılandı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Hasibe Eren, sezon sonunda programdan ayrılmaya karar verdi ve şu anda hem televizyon hem de dijital platformlardan gelen yeni proje tekliflerini değerlendiriyor.

Geçtiğimiz sezon Güldür Güldür Show’un kadrosunda Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren gibi isimler yer aldı.

Yeni sezon için Hasibe Eren’in yerine hangi ismin katılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri takip etmeye devam edin!

Odatv.com

Related Posts

İngiltere’de “at yarışı grevi” kararı

İngiltere’de at yarışı sektörü, 10 Eylül’de bir günlük grev düzenleyerek önerilen yarış bahisleri vergisi artışına karşı çıkacak.

Ukrayna: “Savaştan sonra ordumuz hemen küçülmeyecek”

Ukrayna Savunma Bakanı Şmıhal, savaş sona erdikten sonra Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nde ani bir küçülme olmayacağını açıkladı.

Amedspor’dan sürpriz transfer: Emrah Başsan imzaladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, futbolcu Emrah Başsan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfa’da Trafik Cezaları

Şanlıurfa’da pet şişe ile direksiyon kullanana 39 bin lira, sol şeridi işgal edene 9 bin lira ceza.

Yangın Bölgesinde Avlanma Yasaklandı

Orman yangınlarından etkilenen alanlarda 2025-2026 av döneminde avlanma yasaklandı.

Erdoğan, “Kabusa gidiyoruz” uyarısında haklı çıktı! Çocuk nüfusu Cumhuriyet tarihinin en düşüğünde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sık sık nüfus artış hızıyla ilgili yaptığı uyarılarda haklı çıktı. Geçtiğimiz nisan ayında, “Türkiye bir kabusa gidiyor” diyerek nüfus artış hızındaki düşüşe dikkat çektiği konuşmasının ardından ağustos ayında açıklanan nüfus istatistiklerinde 0-4 yaş aralığındaki çocuk sayısı Cumhuriyet tarihindeki en düşük seviyelere geriledi.