İhsan Misafir MÜSİAD Tokat’ta Yeniden Başkan

MÜSİAD Tokat Şubesinin Başkanlığını İhsan Misafir Yeniden Güven Tazeledi

MÜSİAD Tokat Şubesi, 3. Olağan Genel Kurulunu bir otelde gerçekleştirdi. Genel kurula MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Somalı, Murat Kundak, önceki dönem şube başkanları ve şube üyeleri de katıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen İhsan Misafir, yaptığı konuşmada destek verenlere teşekkür ederek, “Görev sürem boyunca üyelerimizin ve şehrimizin sosyoekonomik potansiyellerine fayda sağlamak için çalışmaya devam edeceğim. MÜSİAD’ımızın yüksek ahlak ve teknoloji ilkeleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Özellikle şehrimizin odak sektörleri olan tarım ve turizm alanlarında çalışmalarımız olacak. Ayrıca ülkemizin öncelikli sektörlerinden savunma sanayi ve bilişim alanlarında da faaliyet göstermeliyiz. Hatta bazı üyelerimiz şu anda savunma sanayine tedarikçi konumundalar. Tokat’ta savunma sanayine hizmet veren firmaların MÜSİAD üyesi olması bizim için gurur verici bir durum. Küresel çapta 179 noktada varlık gösteren ve 14.000’den fazla üyesiyle ciddi bir sermaye platformu olan MÜSİAD’ın vizyonundan ve gücünden faydalanmalıyız. Genel kurulumuza gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Son Dakika… Fahrettin Altun görevden alındı: Yeni görev yeri belli oldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu Başkanlığına atandı. Altun’dan boşalan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, yine Atatürk dönemini hedef aldı: ‘Seninki sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti’

“Kanlı 1923 darbesi” ifadesiyle tepki çeken eski AKP Milletvekili, “Yeliz” lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef alan paylaşımda bulundu. Sosyal medyada “Atatürk fotoğraflı” bir kullanıcıya yanıt veren Çamlı, “Seninki sadece Dersim’de 50.000 bebe, yaşlı, kadın Alevi katletti…” dedi.

ABD – Meksika sınırında kaçak silah alarmı

Meksika Savunma Bakanlığı ve Federal Başsavcılık tarafından Kongre’ye sunulan rapora göre, Kasım 2024 ile Mayıs 2025 arasında ABD’den Meksika’ya giren yasa dışı silahların yüzde 43’ü Teksas sınır geçişlerinden yapıldı. Bu dönemde 5 bin 869 ateşli …

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

DEM Partili Gergerlioğlu açıkladı: ‘PKK, 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak’

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, terör örgütü PKK’nin 11 Temmuz Cuma günü Irak’ın Süleymaniye şehrinde silah bırakacağını açıkladı.