İran’da Avrupa uyruklu bir kişi casusluk suçlamasıyla gözaltına alındı

İran, Hürmüzgan Eyaletinde Avrupa Vatandaşını Casusluk Suçlamasıyla Gözaltına Aldı

İran’ın Hürmüzgan eyaletinde bir Avrupa vatandaşının casusluk suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi. İran devlet televizyonu, söz konusu kişinin Hürmüzgan’da askeri bölgeye yakın hassas bir alanda yakalandığını duyurdu. Avrupa vatandaşı olduğu belirtilen kişinin kimlik bilgilerine ilişkin açıklama yapılmadı. Pazar günü Kirmanşah eyaletinde de bir Avrupa vatandaşı casusluk suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Related Posts

Muğla’da Orman Yangınlarının %88’i İnsan Kaynaklı

Muğla’daki orman yangınlarının yüzde 88’i insan kaynaklı; ziraat alanındaki yangınlar da artıyor.

Özel’den Terörsüz Türkiye Komisyonu açıklaması: “Bu komisyonun dışında kalınamaz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun dışında kalınamayacağını söyledi. Özel, “CHP’nin ön şartı ‘nitelikli çoğunlukla’ karar alınması.” dedi.

Sahneye çıkan kazanmıyor, sahnede duran kazanıyor: Magazin Bahane’de ödül gecesi tartışması!

Gökay Kalaycıoğlu ve Hakan Solaker, bu hafta “Magazin Bahane”de ödül gecesinde yaşanan gerilimi masaya yatırdı. Sahnede yapılan açıklamalar, magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.

Meteoroloji açıkladı: Yarın sabah başlayacak

Haftalardır Marmara Bölgesi’ni esir alan sıcak hava dalgası, çarşamba günü sabah saatleri itibarıyla yerini sağanak yağışa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul’un da bulunduğu 8 il için yağış uyarısı yaptı. Söz konusu yağmurların cuma gününde 21 ilde görülmesi bekleniyor.

Tekirdağ’da feci kaza: İkisi çocuk altı yaralı var

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk, altı kişi yaralandı.

Uzak Doğu’yu sallayan çatışmalardan sonra, barış görüşmesi başladı

Kamboçya ve Tayland, onlarca kişinin hayatını kaybettiği sınır çatışmalarının beşinci gününde Malezya’da ateşkes masasına oturdu. ABD ve Çin’in de destek verdiği görüşmelere Trump öncülük ederken, Tayland tarafı Kamboçya’nın samimiyetinden şüpheli.