İsrail’in iki eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti

Filistinli Ailelerin Evleri Hava Saldırılarının Hedefi Oldu

Gazze’deki Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bölgenin kuzeyinde bulunan Gazze kentinde bir ev hava saldırısına maruz kaldı.

Açıklamada, Filistinli “Sukeyk” ailesine ait evin hava saldırısına uğradığı ve saldırı sonucunda bir kadının hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Gazze Şeridi’nin güneyinde bulunan Han Yunus kentinde de bir evin bombalandığı bildirilen açıklamada, bölgeye sivil savunma ekiplerinin sevk edildiği ifade edildi.

Açıklamada, İsrail’in saldırdığı evin enkazından 3 Filistinlinin cesedinin çıkarıldığı ve birçok yaralının bulunduğu aktarıldı.

İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda yaklaşık 17 bin 841’i çocuk, 12 bin 298’i kadın olmak üzere 46 bin 584 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 109 bin 731 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Enkaz altında halen binlerce insanın olduğu bildirilirken, sivil altyapının hedef alınarak hastane ve eğitim kurumlarına saldırıldığı da vurgulandı.

Related Posts

AKP’li belediye başkanına cinsel saldırıdan hapis! 27 yaşındaki kadına kabus olmuş

CHP’li belediyelere düzenlenen yeni operasyonlarla belediye başkanları tutuklanmaya devam ederken yerel seçimlerde AKP’den Ordu Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’in, cinsel saldırı suçundan yargılandığı davada karar çıktı.

Rusya’da iflas eden, işçi kampına gönderilecek

Rusya, savaşın yol açtığı iş gücü açığını kapatmak için hafif suçlardan hüküm giyen binlerce kişiyi işçi kamplarına gönderecek. Yeni yasayla reşit olmayanlara sigara satan ya da iflas edenler dahi ıslah merkezlerinde yıllarca çalıştırılabilecek.

Müsavat Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı Silivri Cezaevi ziyaretinin ertelendiği duyuruldu.

Sürücüler dikkat: 9 ilde ortalama hız denetimleri bugün başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 10 Temmuz tarihi itibarıyla 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine başlanacağını duyurdu.

Son Dakika… Fahrettin Altun görevden alındı: Yeni görev yeri belli oldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu Başkanlığına atandı. Altun’dan boşalan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.