İzmir’de 6 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

İzmir’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Devam Ediyor

İzmir’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21-27 Nisan tarihleri arasında titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Sahte içki üretimi, kaçak tütün mamulü ve gümrük kaçağı ürün ticaretine darbe vuran ekipler, 18 ayrı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlarda 23 şüpheli hakkında adli işlem uygulandı.

Bayraklı, Buca, Bornova, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Çeşme ve Ödemiş ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 1 ev, 8 iş yeri, 7 otomobil ile 1 şüphelinin üzerinde arama yapıldı.

Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 6 milyon lira olan toplam 1 milyon 800 bin adet içi doldurulmuş makaron, 30 bin boş makaron, gümrük kaçağı 10 bin 62 paket sigara, 2 bin 380 adet puro ve 381 kilo tütün, bin 670 litre taklit etiketli etil alkol, 59 şişe çeşitli içki, bin 168 gümrük kaçağı parfüm, 13 adet elektronik sigara cihazı ele geçirildi.

Related Posts

Soma davasında 10 kamu görevlisine beraat

Soma’da 301 madencinin can verdiği maden faciasına ilişkin davada 28 kamu görevlisinden 10’u beraat etti, 18’ine ise 5 ay ila 6 ay 7 gün arasında hapis cezası verildi.

Üniversite öğrencisi, AVM’deki mağazadan mont çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı

Samsun’da bir alışveriş merkezindeki mağazadan mont çaldığı öne sürülen üniversite öğrencisi genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Ekrem İmamoğlu’ndan miting çağrısı: ‘Bir ve birlik olmaya davet ediyorum’

Başakşehir’de yarın gerçekleştirilecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için çağrıda bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu “İstanbullu hemşehrilerimi yarın saat 20.30’da Başakşehir’de İstanbul’un muhafızı olmaya, İstanbul’un talanına, Kanal İstanbul adlı ihanet projesine karşı çıkmaya, bir ve birlik olmaya davet ediyorum” dedi.

ABD’de üniversitede silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Kuzey Carolina’daki bir üniversitede festival sonrası düzenlenen silahlı saldırıda 24 yaşındaki bir erkek öldü, altı kişi yaralandı.

Tokat’ta 4 katlı binada yangın: Mahsur kalan çocuklar kurtarıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 4 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Evdeki iki çocuk, aynı apartmanda yaşayan iki polis memuru tarafından kurtarıldı.

İran altyapısına dev siber saldırı girişimi

İran, ülkenin altyapısına yönelik kapsamlı bir siber saldırının engellendiğini duyurdu. Hükümet açıklamasında dün gerçekleşen saldırının “karmaşık ve kapsamlı” olduğu belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir