İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda gerçekleşti. İ.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. yönetimindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın karıştığı kazada, şans eseri 2 kişi hafif yaralandı.

Kazanın etkisiyle 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. İ.S.S. ve yanındaki kişi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ambulans ile yaralılar hastaneye sevk edilirken, İ.S.S. tedavi için kabul edildi ancak diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ile normale döndü.

Related Posts

Samsun’da yangında mahsur kalan kişinin imdadına ekipler yetişti

Samsun’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan kişi, kurtarıldı.

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

İspanya ordusundan Akdeniz hamlesi: BAM Furor gemisi konuşlandırıldı

İspanya Silahlı Kuvvetleri, Akdeniz’deki egemenliğini korumak adına yeni bir adım attı. İspanya Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Deniz Operasyon Komutanlığı, Buque de Accion Maritima (BAM) sınıfı Furor gemisini Velez de la Gomera Kayalığı yakınlarına …

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.

Güneş yakıp kavuracak! İstanbul Valiliği saat vererek uyarı yaptı: Dışarıya çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5-12 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının ülke genelinde 4-6 derece artacağını duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orman yangınlarına karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

Emeklinin beklentisi boşa düştü! 120 TL beklerken 2 kuruş yuvarladılar!

TÜİK’in yayınladığı enflasyon rakamının ardından en düşük emekli maaşı da belli oldu. Kamuoyunda 17 bin TL beklentisi varken herhangi bir artışa gidilmedi. 120 TL yuvarlama beklentisi bile karşılanmazken yuvarlama miktarı 2 kuruş oldu.