Karabük’te film gibi kuyumcu soygunu

Karabük’te Kuyumcuya Silahlı Soygun

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanına silahlı üç kişi girdi ve altınları gasp ederek kaçtı.

Yüzlerini kar maskesiyle gizleyen silahlı şüpheliler, Atatürk Mahallesi Sadri Artunç Caddesi’nde bulunan kuyumcu dükkânına saldırdı.

İş yerinde bulunan üç çalışanı etkisiz hale getiren soyguncular, altınları alarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri hemen olay yerine ulaştı.

Güvenlik güçleri, üç zanlının yakalanması için operasyon başlattı.

Ekipler, Hüseyinçelebi Mahallesi’nde yapılan arama çalışmalarında, bir miktar altın ve kaçtıkları yönde hareket ettiğine dair iki silah buldu.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve diğer yetkililer olay yerine giderek inceleme yaptı.

Soygun anı, iş yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kayıtlarda, üç şüphelinin çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra altınları çantaya doldurduğu görülüyor.

Kuyumcuda Kar Maskeli ve Silahlı Soygun

Vali Yavuz, gazetecilere verdiği bilgide, Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı’nda bulunan kuyumcuda kar maskeli ve silahlı üç kişinin soygun yaptığını belirtti.

Yavuz, “En büyük tesellimiz ve sevincimiz herhangi bir vatandaşımızın zarar görmemesi. Üç kişi, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra altınları çantalarına koyarak kaçmak isterken, emniyet ve vatandaşlarımızın müdahalesi sonucunda kaçmaya çalışırken sırtlarında taşıdıkları altınlarla 2 çanta ele geçirildi” dedi.

Vali Yavuz, şüphelilerin elinde üç silah olduğunu belirterek, “Şu an 2 silah emniyet kuvvetlerimizin elinde. Kaçış yönlerini daraltmak için emniyet ve jandarma ekiplerimiz gereken tedbirleri alıyor. Özel harekat polisleri de bölgeye sevk edildi; zira bölge kanyon alanıdır. Mağaralar, vadiler ve suların olduğu bir bölgedir. Özel harekat birimlerimiz aramaları sürdürecek” şeklinde konuştu.

Yavuz, şüphelilerin kısa sürede yakalanacağını ve adalete teslim edileceğini söyledi. Ayrıca, Safranbolu halkına ve esnafına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Vali, ekiplerin soyguncuların çaldığı altınları içeren 2 çantayı ele geçirdiğini ve kısa sürede şahısları ve silahları da bulacaklarına inandıklarını belirtti.

Related Posts

Kuraklık etkisi her yerde: Kar sularıyla beslenen gölette su seviyesi düştü

Bayburt’un Demirözü ilçesinde bulunan Gökçedere Göleti’nin su seviyesi, yaz mevsiminin kurak geçmesi nedeniyle gözle görülür şekilde azaldı.

Gazeteci Fatih Altaylı’ya yeni soruşturma

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı hakkında bir soruşturma daha başlatıldı.

Elektrik teli koptu, otluk alan yandı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde sıcak havanın etkisiyle kopan elektrik teli, otluk alanda yangın çıkmasına neden oldu.

Gazze’de hayatını kaybeden Al Jazeera muhabiri Enes eş-Şerif’in vasiyeti yayımlandı: Acıyı ve kaybı defalarca tattım, gerçeği çarpıtmadan olduğu gibi aktardım, Filistin’i size emanet ediyorum

Gazze’de hayatını kaybeden Al Jazeera muhabiri Enes eş-Şerif’in vasiyeti yayımlandı: Acıyı ve kaybı defalarca tattım, gerçeği çarpıtmadan olduğu gibi aktardım, Filistin’i size emanet ediyorum

Destici, Sivas’ta Cenaze Törenine Katıldı

BBP Genel Başkanı Destici, Ahmet Polat’ın eşi Fatma Polat’ın cenaze törenine katıldı.

Son Dakika | Netanyahu İsrail’in Gazze’deki amacını açıkladı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, güvenlik kabinesi tarafından onaylanan, İsrail’in Gazze’deki soykırımı kapsamındaki işgali genişletmesini öngören plana gelen tepkilerin ardından uluslararası bir basın toplantısında konuşuyor. Netanyahu’nun …