Komisyon 3 ayda bitiremedi, 1 ay daha süre uzatıldı

TBMM Genel Kurulu, 18 Şubat 2025’te Başlayan Otel Yangını Araştırma Komisyonu’nun Çalışma Süresini Bir Ay Uzattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda bugün alınan kararla, 18 Şubat 2025 tarihinde Kartalkaya, Bolu’daki bir otelde meydana gelen yangın faciasını araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun çalışma süresi bir ay uzatıldı. Komisyonun, araştırmaları üç ay içinde tamamlayamaması üzerine yapılan bu karar, 13 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olacak.

Otel yangınıyla ilgili tüm detayların incelenerek ilgili kurum ve kişilerin sorumluluklarının belirlenmesi ve benzer olayların önlenmesi için gereken prosedürlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, 30 Nisan’daki süresi dolan kararını bir ay uzatma yoluna gitti. Karar, 13 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek ve komisyon, çalışmalarına bir ay daha devam edecek.

Related Posts

AKP’li belediye başkanına cinsel saldırıdan hapis! 27 yaşındaki kadına kabus olmuş

CHP’li belediyelere düzenlenen yeni operasyonlarla belediye başkanları tutuklanmaya devam ederken yerel seçimlerde AKP’den Ordu Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’in, cinsel saldırı suçundan yargılandığı davada karar çıktı.

Rusya’da iflas eden, işçi kampına gönderilecek

Rusya, savaşın yol açtığı iş gücü açığını kapatmak için hafif suçlardan hüküm giyen binlerce kişiyi işçi kamplarına gönderecek. Yeni yasayla reşit olmayanlara sigara satan ya da iflas edenler dahi ıslah merkezlerinde yıllarca çalıştırılabilecek.

Müsavat Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı Silivri Cezaevi ziyaretinin ertelendiği duyuruldu.

Sürücüler dikkat: 9 ilde ortalama hız denetimleri bugün başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 10 Temmuz tarihi itibarıyla 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine başlanacağını duyurdu.

Son Dakika… Fahrettin Altun görevden alındı: Yeni görev yeri belli oldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu Başkanlığına atandı. Altun’dan boşalan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.