MHP’li Yönter, dikkat çeken Sedat Peker yorumunu sildi: Allah bahtını açık etsin

MHP’den İzzet Ulvi Yönter’in Sedat Peker Yorumu

T24 Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, suç örgütü lideri Sedat Peker‘in X’teki hayran sayfasına yorum yaptı. Yönter, Peker ve oğlu Boğaçhan Talha Peker‘in yer aldığı fotoğrafı alıntılayarak “Allah bahtını açık etsin” ifadelerini kullandı ancak daha sonra yorumunu sildi.

MHP’li Yönter, daha önce de Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşadığı bilinen, hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in videosunu alıntılayarak, “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene….Allah bes baki heves” ifadelerini kullanmıştı.

Yönter, Sedat Peker’in hayran sayfasından paylaşılan Peker ve oğlunun fotoğrafına “Allah bahtını açık etsin” yorumunu yaptı.

Yönter’in, daha sonra sildiği sosyal medya paylaşımın ekran görüntüsü ise şu şekilde:

MHP’li Yönter’den dikkat çeken Sedat Peker paylaşımı: “Her şeyin bir vakti var”

Related Posts

Fabrikadaki makineye sıkışarak can verdi

Eskişehir’in bir fabrika işçisi, makineye sıkışarak can verdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, 6 binden fazla öğrencinin vizesini iptal ettiğini doğruladı

ABD Dışişleri Bakanlığı, 6 binden fazla öğrencinin vizesini iptal ettiğini doğruladı

Taksici Kardeşinden Acı Açıklama

Sefer Kaya’nın kardeşi, her gün çıkarken helallik istediklerini ve tehlikeye göz yumduklarını bildirdi.

Elazığ’da Kavurmalı Çiğköfte Dönemi

Elazığ’daki lokanta, çiğköfte ile kavurmayı birleştirerek yeni bir lezzet yarattı.

İngiltere’de “at yarışı grevi” kararı

İngiltere’de at yarışı sektörü, 10 Eylül’de bir günlük grev düzenleyerek önerilen yarış bahisleri vergisi artışına karşı çıkacak.

Ukrayna: “Savaştan sonra ordumuz hemen küçülmeyecek”

Ukrayna Savunma Bakanı Şmıhal, savaş sona erdikten sonra Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nde ani bir küçülme olmayacağını açıkladı.