Müsavat Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’nun, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Ali Sukas ve gazeteci yazar Fatih Altaylı‘yı Marmara Cezaevinde ziyaret edeceği duyurulmuştu. Parti kaynaklarından yapılan açıklamada, “İYİ Parti Lideri Sayın Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadesine yer verildi.

Related Posts

Şırnak’ta Narkotik ve Kaçakçılık Operasyonları

Şırnak’ta yapılan operasyonlarda 24 şüpheli gözaltına alındı, 6’sı tutuklandı.

Avrupa ülkeleri, Ukrayna için milyarlarca euro borçlanmaya hazırlanıyor

Avrupa Birliği, Ukrayna’ya silah desteğini artırmak ve kendi savunma sanayisini güçlendirmek isteyen üye ülkelere, toplam 150 milyar euroluk düşük faizli kredi imkanı sundığını açıkladı.

Muğla’da Orman Yangınlarının %88’i İnsan Kaynaklı

Muğla’daki orman yangınlarının yüzde 88’i insan kaynaklı; ziraat alanındaki yangınlar da artıyor.

Özel’den Terörsüz Türkiye Komisyonu açıklaması: “Bu komisyonun dışında kalınamaz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun dışında kalınamayacağını söyledi. Özel, “CHP’nin ön şartı ‘nitelikli çoğunlukla’ karar alınması.” dedi.

Sahneye çıkan kazanmıyor, sahnede duran kazanıyor: Magazin Bahane’de ödül gecesi tartışması!

Gökay Kalaycıoğlu ve Hakan Solaker, bu hafta “Magazin Bahane”de ödül gecesinde yaşanan gerilimi masaya yatırdı. Sahnede yapılan açıklamalar, magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.

Meteoroloji açıkladı: Yarın sabah başlayacak

Haftalardır Marmara Bölgesi’ni esir alan sıcak hava dalgası, çarşamba günü sabah saatleri itibarıyla yerini sağanak yağışa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul’un da bulunduğu 8 il için yağış uyarısı yaptı. Söz konusu yağmurların cuma gününde 21 ilde görülmesi bekleniyor.