Nedim Şener: İmamoğlu sosyal medyayı fitne ve kaos üretmek için kullanan bir aktör

Ekrem İmamoğlu Hakkındaki Yeni İddiaların Ardı Arkası Kesilmiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından tutuklanan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ilişkin yeni iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Gazeteci Nedim Şener, canlı yayında İmamoğlu’na dair dikkat çeken iddialarda bulundu. Şener, “Bizim konuşmalarımızı bir kenara bırakalım, programa Balıkçı Kenan’ı çağıralım. Beylikdüzü’nde balıkçı… İmamoğlu’nu o anlatsın: 2 dönüm arsasına nasıl çöktüğünü, nasıl tehdit ettiğini, takas edildiği arsasına nasıl CHP’li bir milletvekilinin kafe açtığını anlatsın.” ifadeleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

“İmamoğlu Troll Ordusu Kurmuş”

Ayrıca, İmamoğlu’nun sosyal medya hesabının kapanmasının ardından çıkan tartışmalar hakkında da konuşan Nedim Şener, “İmamoğlu troll ordusu oluşturmuş. Benim sosyal medya hesabımın kapatılması için spamlıyorlar; yapanlar belli, IP numarasından. Bırakın iktidarı, Mansur Yavaş bile isyan etmişti.” dedi.

Related Posts

İstanbul görüşmeleri, onun atacağı adıma bakıyor: Herkesin gözü Putin’de

Putin’in önerdiği İstanbul görüşmeleri, liderlerin bizzat katılımı sağlanmadığı sürece başlayamadan çökmek üzere. Zelenski “Putin gelmeden İstanbul’a uçmam” derken Trump ise “ilerleme olursa gelirim” dedi. Kremlin ise hâlâ sessiz. Gözler, Rus liderin kararında.

İpek Özbey canlı yayında okudu! Ümit Özdağ’dan fesih kararıyla ilgili çarpıcı sözler

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ PKK’nın fesih sürecine ilişkin SÖZCÜ TV’de yayınlanan Kırmızı Beyaz’a özel açıklamalar yaptı. Özdağ’ın mesajını İpek Özbey canlı yayında okudu

Konya merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda 18 gözaltı 8 tutuklama

Konya merkezli 5 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 8’i tutuklandı. Yakalanan 22 düzensiz göçmen ise sınır dışı işlemleri için Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine teslim edildi.

İsrail hastaneyi hedef aldı, gazeteciyi öldürdü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda 1’i gazeteci 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi. Başta ABD olmak üzere batılı emperyalistlerin desteğini arkasına alan …

Bahçeli ve Demirtaş görüşmesi gerçekleşecek mi?

Dün terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Edirne’de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşeceği öne sürülürken, olası görüşmeye ilişkin dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.

ABD-İsrail arasında rüzgâr soğuk: Trump Netanyahu’yu aradan çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump’ın son dönemde Ortadoğu politikasında attığı adımlar Tel Aviv’de “İsrail’i devre dışı bırakma” hamleleri olarak görülmeye başladı. Son olarak Hamas ile doğrudan görüşmeler sonucunda, Gazze’deki İsrailli-Amerikalı rehine serbest bırakılırken, süreçten dışlanan Tel Aviv yönetiminde panik yaşanıyor.