Papa Francis’in balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü imha edildi

Papa Francis’in Cenaze Töreni Ardından Yeni Papa Seçim Süreci Başlıyor

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, 21 Nisan günü aramızdan ayrıldı ve 26 Nisan’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Vatikan’dan yapılan açıklamaya göre, yeni bir papanın belirlenmesi için konklavın 7 Mayıs’ta toplanacağı duyuruldu.

BALIKÇI YÜZÜĞÜ VE KURŞUN MÜHRÜ İMHA EDİLDİ

Papa Francis’a ait olan ve sadece papaların takabildiği balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü, Kardinaller Genel Kurulu’nda imha edildi.

Related Posts

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.

Merkez Bankası’nın TBMM’deki sunumunda CHP pankartlı protestoda bulunurken, Karahan son dönemdeki gelişmelere dikkat çekti

Merkez Bankası’nın TBMM’deki sunumunda CHP pankartlarla protestoda bulunurken, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, “Son dönemde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelerin etkisiyle” nisan ayında enflasyon beklentilerindeki iyileşmenin duraksadığına dikkat çekti.

Eurovision’da ülkelerini geçmişte temsil eden sanatçılar çağrı: İsrail’in yarışmadan çıkarılmasını istediler

Aralarında 2009 yılında Türkiye’yi Eurovision’da temsil eden Hadise’nin de bulunduğu farklı ülkelerden 70’ten fazla eski yarışmacı, İsrail’in yarışmadan çıkarılması talebiyle hazırlanan mektubu imzaladı.

Avcılar’da gecekondu alev alev yandı

Avcılar’da gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu’nda anılacak

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için TBMM Genel Kurulu’nda yarın anma töreni düzenlenecek.

Özel’e saldıran katil bir çocuğun daha kabusu olmuş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Selçuk Tengioğlu’nun (66), 2001 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde o zaman 14 yaşında olan Yağız Kızılkaya’nın (38), boğazına bıçak dayayıp, cebindeki parayı gasbettiği iddia edildi. Şu anda arama kurtarma derneği başkanı olan Yağız Kızılkaya, o anları anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir