Rusya, İngiltere’ye yaptırım listesini genişletti

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere’ye yönelik yaptırım listesini genişleterek bazı İngiliz kuruluşların temsilcilerinin ülkeye girişine yasak getirildiğini bildirdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İngiltere’nin uluslararası alanda ‘kurmaca’ bilgilerle Rusya karşıtı söylemler geliştirmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Rusya karşıtı siyaset izleyen bazı İngiliz sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ve danışmanlık şirketleri temsilcilerinin yer aldığı yaptırım listesi genişletildi. Bunlar arasında, Rusya’ya karşı dezenformasyon ile asılsız suçlamalar yayan ve Batı’nın Rus karşıtı politikasının katılaştırılmasını ve Kiev rejimine desteğin artırılmasını savunmak da dahil olmak üzere düşmanca lobi faaliyetleri yürüten kişiler bulunmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Related Posts

Ferrari’nin yeni sürpriz sahibi

Silivri’de kazaya karışan ve Türkiye gündemine oturan Ferrari, tamir ustası Hakan Yılmaz’dan futbolcu Sercan Türk’e geçti. Yalnızca 5 gün önce alınan otomobilin, geçmişte çok sayıda hasar gördüğü ve 15 milyon TL’lik değerinin yarı fiyatına satıldığı açıklandı.

Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen projelerin bölgeye modern bir kimlik kazandıracağını belirtti.

Silivri’de deprem: Kentte hissedildi

Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3,2, Kandilli 3,6 olarak duyurdu.

Dikkat çeken ‘AKP’ kulisi… İki isme çağrı: ‘Birileri sustursun şunları!’

AKP kulislerinde ‘Ömer Çelik, Efkan Ala gibi yöneticiler çıkıp, kimse bizim adımıza konuşamaz diye açıklama yapsın’ seslerinin yükseldiği iddia edildi.

Sosyal medyada bunu yapan yandı: Yargıtay son noktayı koydu

Yargıtay, herkese açık sosyal medya hesaplarından rıza dışında alınan fotoğrafları paylaşılmasını “kişisel veri ihlali” saydı.

Kayıp adam, dört iz köpeği ve 115 kişilik ekiple aranıyor

İskilip ilçesi Sakarya Mahallesi’nde oturan Eldivas Babayiğit, 5 gün önce ekmek almak için evinden çıktı. Babayiğit, akşam saatlerine kadar eve dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine polis, jandarma, AFAD ve zabıta ekipleri …