Şahinbey Belediyesi’nden Gazze’ye Ramazan Dayanışması

Şahinbey Belediyesi Gazze’ye Yardımlarına Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi, kardeş belediye olarak destek verdiği Gazze’de Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Gazze’de İsrail zulmünün altında olan Filistinli ve Gazzeli kardeşlerine yardım elini uzatan Şahinbey Belediyesi, her gün bin kişilik iftar yemeği programını sürdürüyor. Bu yardım programıyla bölgedeki ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçlıyor.

Dayanışma ve Yardımlar Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi, Gazze’ye verdiği destekleri Ramazan Ayı’nda da sürdürüyor. Gazze halkının zor günlerinden geçtiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, iftar programının önemine vurgu yapıyor. Her gün bin kişilik iftarlarla Gazze halkına destek olunduğunu belirten Tahmazoğlu, “Kardeş Belediyemiz Gazze’de her gün iftarlar düzenleyerek dayanışma ruhunu canlı tutuyoruz. Filistin halkıyla beraber olmak bize büyük mutluluk veriyor. Bu kötü günlerin bir gün sona ereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

  • Bu yardım programı kapsamında her gün bin kişilik iftar yemeği veriliyor.
  • Bölgedeki ihtiyaç sahiplerine önemli bir destek sağlanıyor.
  • Belediye, Ramazan ayı boyunca 1000 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapacak.
  • Yardımlar Ramazan ayıyla sınırlı kalmayacak, ihtiyaç olduğu sürece devam edecek.

Gazze’de gerçekleştirilen iftar programı, zor şartlar altında yaşayan Filistinliler tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Yardımlarından dolayı Şahinbey Belediyesi ve Türkiye’ye teşekkür eden Gazze halkı, yardımların süreceğinden memnuniyet duyuyor. İftar organizasyonunun Ramazan ayı boyunca devam edeceği ve Filistin halkına olan desteklerin süreceği belirtiliyor. – GAZİANTEP

Related Posts

Işık Ailesine Hapis Cezası

Kayseri’de 5 kişinin yaralandığı kavgada Mustafa Işık’a 23 yıl, Metin Işık’a 4 yıl hapis cezası verildi.

CHP kurultayı davası: Mahkeme, AYM’ye başvurdu

CHP Kurultayı davasında görevli mahkeme tartışması AYM’ye taşındı. Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CMK’deki ilgili maddenin “Anayasa’ya aykırı olduğunu” belirterek yüksek mahkemeye başvurdu.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Başkentte etkili olan fırtına ve sağanak, su birikintilerine, mahsur kalanlara ve hasara neden oldu.

Bursa’da Vinç Devrildi: Operatör Yaralı

Bursa’da inşaatta devrilen vinç, operatörü yaraladı ve park halindeki bir araca zarar verdi.

CHP’li Başarır’dan Hukuk Eleştirisi

Başarır, yargıda siyasi müdahale ve gözaltılara karşı hukukun askıya alındığını vurguladı.

Trabzonspor Yaz Kampı Tamamlandı

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’na 39 takım katıldı, ödüller efsane oyuncu Necati Özçağlayan’dan alındı.