Samsun’da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Samsun’da Terörle Mücadele Operasyonu: FETÖ Üyesi Hükümlü Yakalandı

Samsun’da, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin yakalanması için ortak bir operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, FETÖ üyesi olduğu belirtilen ve hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.A (48) isimli hükümlü, Emirefendi Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Yakalanan hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine sevk edildi.

Related Posts

Işık Ailesine Hapis Cezası

Kayseri’de 5 kişinin yaralandığı kavgada Mustafa Işık’a 23 yıl, Metin Işık’a 4 yıl hapis cezası verildi.

CHP kurultayı davası: Mahkeme, AYM’ye başvurdu

CHP Kurultayı davasında görevli mahkeme tartışması AYM’ye taşındı. Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CMK’deki ilgili maddenin “Anayasa’ya aykırı olduğunu” belirterek yüksek mahkemeye başvurdu.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Başkentte etkili olan fırtına ve sağanak, su birikintilerine, mahsur kalanlara ve hasara neden oldu.

Bursa’da Vinç Devrildi: Operatör Yaralı

Bursa’da inşaatta devrilen vinç, operatörü yaraladı ve park halindeki bir araca zarar verdi.

CHP’li Başarır’dan Hukuk Eleştirisi

Başarır, yargıda siyasi müdahale ve gözaltılara karşı hukukun askıya alındığını vurguladı.

Trabzonspor Yaz Kampı Tamamlandı

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’na 39 takım katıldı, ödüller efsane oyuncu Necati Özçağlayan’dan alındı.