Sesi hoparlörden bir anda duyuldu: Kentte insanlar dondu kaldı herkes dükkanının önüne fırladı

Kırklareli’nde belediyenin anons sisteminden, KKTC’nin İskele kentindeki konserde sahnede fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Volkan Konak’ın sevilen şarkıları çalındı.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un talimatıyla, belediye hoparlörlerinden, sanatçı Konak’ın “Yarim Yarim” ile “Mimoza Çiçeğim” şarkıları dinletildi.

Şarkıları duyan bazı esnaf, iş yerlerinin kapısına çıktı. Yayaların bazıları ise şarkıları durarak dinledi.

Vatandaşlardan Bayram Ali, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanatçılara sahip çıkmanın toplum için önemli olduğunu söyledi.

Sanatçıların değerinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Ali, Kırklareli’nde sanata ve sanatçıya her zaman değer verildiğini belirtti.

Belediyeye de duyarlılığından dolayı teşekkür eden Ali, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben 62 yaşındayım, Volkan Bey’in şarkıları geçmişe dayalı. İlk sahneye çıktığı zamanları bilirim. Sevilen sanatçı, Türkiye’ye değer katmıştır. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Related Posts

Konya merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda 18 gözaltı 8 tutuklama

Konya merkezli 5 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 8’i tutuklandı. Yakalanan 22 düzensiz göçmen ise sınır dışı işlemleri için Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine teslim edildi.

İsrail hastaneyi hedef aldı, gazeteciyi öldürdü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda 1’i gazeteci 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi. Başta ABD olmak üzere batılı emperyalistlerin desteğini arkasına alan …

Bahçeli ve Demirtaş görüşmesi gerçekleşecek mi?

Dün terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Edirne’de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşeceği öne sürülürken, olası görüşmeye ilişkin dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.

ABD-İsrail arasında rüzgâr soğuk: Trump Netanyahu’yu aradan çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump’ın son dönemde Ortadoğu politikasında attığı adımlar Tel Aviv’de “İsrail’i devre dışı bırakma” hamleleri olarak görülmeye başladı. Son olarak Hamas ile doğrudan görüşmeler sonucunda, Gazze’deki İsrailli-Amerikalı rehine serbest bırakılırken, süreçten dışlanan Tel Aviv yönetiminde panik yaşanıyor.

‘Yan bakma’ kavgasında ortalık karıştı

Bursa’da eğlence mekanında taraflar arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan tekmeli- yumruklu kavga cep telefonuyla görüntülendi.

Son dakika… Putin ateşkesi duyurdu: 15 Mayıs’ta İstanbul’da görüşmelere başlamayı öneriyoruz

Son dakika haberi…. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşında ateşkes ilan edildiğini açıkladı. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve 3. kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye barış için çok çabaladı. Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını öneriyoruz.” diye konuştu. Öte yandan Putin, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çekerek, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini bildirdi.