Vali Çelik, Vatandaşlarla Buluştu

Hakkari Valisi Ali Çelik, Taşbaşı köyü ile İde mezrasında vatandaşlarla bir araya gelerek, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır” dedi.

Ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından samimiyetle karşılanan Vali Çelik; köy ve mezra sakinleri ile çeşitli konularda hasbihalde bulundu. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Çelik, köy ve mezralardaki yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Sizlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek en hızlı şekilde çözüm üretmeye gayret ediyoruz” dedi.

Bölge halkı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldukları için teşekkür ettiler.

Vali Çelik, ziyaretleri sonrasında ilgili kurum yetkililerine gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimatlarını verdi.

Vali Ali Çelik; Taşbaşı köyü ile İde mezrası arasındaki genişletilen 8 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.

İnceleme sırasında bölge halkıyla da bir araya gelen Vali Çelik, yapılan çalışmaların bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirdiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız, kırsal bölgelerde de güvenli yollar oluşturmaktır” diye konuştu.

Bölge halkı, tamamlanan yol çalışmaları sayesinde ulaşımın daha rahat ve güvenli hale geldiğini belirterek, emeği geçenlere şükranlarını ifade ettiler.

Vali Ali Çelik’e Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu da eşlik etti. – HAKKARİ

Related Posts

Akılalmaz ceza indirimi: ‘Geleceği etkilenmesin’

Bursa’daki olay, 31 Ağustos 2023’te Osmangazi’de meydana geldi. Otomobille seyir halinde olan Leyla-Hakkı Koca çifti arasında tartışma çıktı.

Saniye saniye kaydedildi: Skuter otomobile çarptı

Beylikdüzü’nde skuterla ilerleyen bir kişi, aynı anlarda U dönüşünün yasak olduğu yerden dönmeye çalışan otomobile çarptı. Şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsun’da yangında mahsur kalan kişinin imdadına ekipler yetişti

Samsun’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan kişi, kurtarıldı.

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

İspanya ordusundan Akdeniz hamlesi: BAM Furor gemisi konuşlandırıldı

İspanya Silahlı Kuvvetleri, Akdeniz’deki egemenliğini korumak adına yeni bir adım attı. İspanya Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Deniz Operasyon Komutanlığı, Buque de Accion Maritima (BAM) sınıfı Furor gemisini Velez de la Gomera Kayalığı yakınlarına …

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.