Yüksel Kepenek’ten Kadir Gecesi Mesajı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’ten Kadir Gecesi Mesajı: “Ortak İnsanlık Değerlerinde Buluşalım”

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Kadir Gecesi dolayısıyla önemli bir mesaj yayımladı. Başkan Kepenek, bu özel gecede tüm inançlara seslenerek, “Bugün, kırgınlıkları geride bırakıp affetmenin, sevgiyle birbirimize yaklaşmanın, el uzatmanın tam zamanı” dedi.

Kepenek mesajında, iyiliği, merhameti ve dayanışmayı vurgulayarak, “İyiliğin bulaşıcı olduğuna inanarak, küçük bir tebessümden büyük bir değişimin doğabileceğini unutmayalım. Kalplerimizin güzelliklerle dolduğu, sevginin sınır tanımadığı bir dünya için umutlarımızı çoğaltalım” ifadelerine yer verdi.

“Kadir Gecesi’nin getirdiği huzur ve umut, tüm insanlığa ışık olsun. Bu özel gecede, inancımız ne olursa olsun; ortak insanlık değerlerimizde buluşalım. Sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünya için umut edelim. Kadir Geceniz mübarek olsun” diyen Kepenek, mesajını Denizli’den iletti.

Related Posts

‘Yan bakma’ kavgasında ortalık karıştı

Bursa’da eğlence mekanında taraflar arasında ‘yan bakma’ bahanesiyle çıkan tekmeli- yumruklu kavga cep telefonuyla görüntülendi.

Son dakika… Putin ateşkesi duyurdu: 15 Mayıs’ta İstanbul’da görüşmelere başlamayı öneriyoruz

Son dakika haberi…. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşında ateşkes ilan edildiğini açıkladı. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve 3. kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye barış için çok çabaladı. Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını öneriyoruz.” diye konuştu. Öte yandan Putin, Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çekerek, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini bildirdi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a ‘evlilik’ yanıtı: Gençler ev hayali kuramıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Evliliğin zorlaştırılmasını doğru bulmuyoruz” sözlerine “Büyük şehirlerde ev kurma ile evlenme maliyeti 750 bin ile 1 milyon arasında. Böyle bir durumda gençler ev hayali kuramıyor. Çünkü diplomalı ama işsizler. Bu şartlar altında gençlerin evlenmesi ve yuva kurması mümkün değil” yorumunu yaptı.

Google’dan nükleer hamlesi

Arama motoru Google, teknolojinin hızla artan enerji ihtiyacını nasıl karşılayacağını buldu. Google, gelişmiş nükleer reaktörler kurmak üzere üç santral için anlaşma sağladı. Nükleer hamlesi ile Google, yapay zekâ ve veri işlemede kesintisiz enerji elde etmiş olacak.

Pes dedirten görüntüler Adana’dan: Atı aracına bağladı yola çıktı!

Adana’da bir otomobilin arkasına bağlanan at ile trafikte ilerleyen sürücü ve yanındaki kişi, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine gözaltına alındı. Sürücüye idari para cezası uygulandı.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.