Zonguldak’ta heyelan: Yol çöktü

Taşbaca Mahallesi Meşe Caddesi’ndeki yolda, günlerdir etkili olan yağmur ve karın erimesiyle heyelan meydana geldi.

Yolun bir bölümünde çökme yaşanırken, beton parçaları yol kenarındaki bir evin önüne düştü.

Ekipler, tedbir amaçlı yolu trafiğe kapattı.

Taşbaca Mahallesi muhtarı Kibar Arıkan, gazetecilere, kar yağışı ve yağmur nedeniyle yolda çökme meydana geldiğini söyledi.

Belediye ve AFAD ekiplerinin tedbir aldığını belirten Arıkan, “Devamında bir çökme daha meydana geldi. Yol yakın zamanda yapılıp daha sağlam şekle gelecek.” dedi.

Arıkan, tedbir amaçlı kapatılan yolun, çalışmaların ardından kısa zamanda yeniden açılacağını ifade etti.

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu Selahattin Demirtaş’ın mesajını iletti

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Edirne’de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Cezaevinde yer kalmadı! Mahkumlar başka ülkeye götürülecek

İsveç, artan mahkum sayısı sebebiyle Estonya’da cezaevi kiralayacak

Rusya ve ABD dışişleri bakanları, Ukrayna’da barışın ‘konseptini’ çıkardı

ABD ve Rusya, Malezya’daki görüşmede Ukrayna barışı için yeni fikirler masaya koydu. Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Lavrov’un önerisini “farklı bir yaklaşım” olarak tanımladı. Rusya da açıklamasında, barışçıl çözüm ve diplomatik ilişkilerin normalleşmesi konusunda karşılıklı taahhütlerin yenilendiğini duyurdu.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Bakan Fidan’dan dikkat çeken KCK vurgusu: ‘Teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasın ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.