DEM-CHP görüşmesi sona erdi: Çağrının muhatabı PKK, siyasi partiler ve devlettir

DEM Parti Heyeti CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Görüştü

DEM Parti heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Bugün Meclis’te EMEP ile görüşen DEM Parti temsilcileri, daha sonra CHP’yi ziyaret etti. Görüşme, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşti ve DEM Parti’den Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ile Tülay Hatimoğulları katıldı.

CHP heyetinde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ile Gökçe Gökçen yer aldı.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları açıklama yaptı.

“Çağrının Muhatabı PKK, Siyasi Partiler ve Devlettir”

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, görüşme sonrası yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Abdullah Öcalan’ın çağrısı hakkında bilgi verdik. Bu çağrının muhatabı PKK, devlet ve siyasi partilerdir.”

Ayrıntılar gelecek

Related Posts

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

DEM Parti, Meclis’te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti

Yeni Alman hükümetinin ilk icraatı, sınırları kapamak oldu

Almanya’nın yeni İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, yasa dışı göçle mücadele kapsamında sınırda belgesiz göçmenlerin geri çevrilmesi talimatını verdi. 2015’teki Merkel politikasını rafa kaldıran bu adım, sınır güvenliğini artırmayı hedefliyor.

MHP’li meclis üyesi belediyenin kamerasına bant çekti, CHP’den cevap gecikmedi

CHP’li İzmit Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında MHP meclis üyesi Okan Karagöz, Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2024’te bir otelde yapacağı görüşme öncesinde kameraları korumasının bantlamasına gönderme yaparak belediyenin kamerasını bantla kapattı. MHP’li Okan’a, CHP’li meclis üyesinden cevap gecikmedi.

Son Dakika… Emniyet açıkladı: Arif Kocabıyık gözaltına alındı!

Son Dakika Haberi… Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.

Murat Ongun: Neden özel olarak hedef alındığım ortada

İBB soruşturmasında tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, kendisiyle ilgili suçlamalar için “Tutuklananların bazılarının adını dahi ilk kez duydum. Bir bölümünü görsem tanımam. Ayrıca bir kısmı da AK Parti döneminde göreve başlamış kişiler” ifadesini kullandı.

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.