Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

DEM-CHP görüşmesi sona erdi: Çağrının muhatabı PKK, siyasi partiler ve devlettir

DEM Parti heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Abdullah Öcalan'ın çağrısıyla ilgili kendilerini bilgilendirdik." ifadelerini kullandı.

DEM Parti Heyeti CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Görüştü

DEM Parti heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Bugün Meclis’te EMEP ile görüşen DEM Parti temsilcileri, daha sonra CHP’yi ziyaret etti. Görüşme, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşti ve DEM Parti’den Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ile Tülay Hatimoğulları katıldı.

CHP heyetinde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ile Gökçe Gökçen yer aldı.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları açıklama yaptı.

“Çağrının Muhatabı PKK, Siyasi Partiler ve Devlettir”

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, görüşme sonrası yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Abdullah Öcalan’ın çağrısı hakkında bilgi verdik. Bu çağrının muhatabı PKK, devlet ve siyasi partilerdir.”

Ayrıntılar gelecek