Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 36 terörist etkisiz!

ANKARA (İGFA) – Teröristler artık kaçamayacak.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon bölgelerinde son durumu paylaştı.

Bakanlık, Suriye’nin kuzeyinde 32 PKK/YPG militanı ve Irak’ın kuzeyinde 4 PKK üyesinin Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1875901317631074724

Bakanlık, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Her yerde terör örgütleriyle mücadelemiz, son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar sürecek” açıklamasını yaptı.

Related Posts

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Erdoğan’a: ‘Seni bu dertten kurtaracağız’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Tokat İl Başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanı sever. Bu onun pratiğidir. Bu onun bilebildiği lezzet alabildiği bir şeydir. İkide bir diyor ki bu yalan dünyada bir muhalefet görmeden ölüp gideceğim. Seni de bu dertten kurtaracağız Sayın Cumhurbaşkanı” dedi.

Özgür Özel, İspanya Başbakanı ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya Başbakanı ile İstanbul’da bir araya geldi.

DEM Parti, MHP’yi ziyaret edeceğini açıkladı

DEM Parti, 27 Mayıs Salı günü saat 11:30’da TBMM’de MHP’yi ziyaret edeceğini duyurdu. Partiden yapılan yazılı açıklamada ilerleyen günlerde MHP ve AK Parti’yle bir araya gelineceği belirtildi. Bu görüşmelerin, ülke gündemindeki ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinin bir sonucu olduğu ifade edildi.

Altın Kubbe: Trump’ın duyurduğu füze savunma sistemi nedir?

Altın Kubbe: Trump’ın duyurduğu füze savunma sistemi nedir?

ABD’nin başkentinde silahlı saldırı: İsrail Büyükelçiliği’nin 2 personeli hayatını kaybetti

ABD’nin başkenti Washington’da şehir merkezindeki bir “Yahudi müzesinin” dışında iki İsrail büyükelçiliği çalışanının öldürüldü. Bir erkek ve bir kadın olan personelin Başkent Yahudi Müzesi’ndeki bir etkinlikten çıkarken vurulduğu kaydedildi.

Paris’te utanç verici görüntüler: Siyonist şarkıcı Eyal Golan’ın konserinde Gazze’nin bombalandığı anlar ekrana yansıtıldı

İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına destek veren “Gazze tamamen yok edilmeli” sözüyle hatırlanan İsrailli şarkıcı Eyal Golan’ın Fransa’daki konserinde skandal görüntüler ortaya çıktı. Siyonist şarkıcı Golan’ın Paris’teki konserinde İsrail askerlerinin Gazze’yi bombalama görüntüleri ekrana yansıtıldı. Utanç verici anlarda, konsere giden kişiler İsrail bayrakları sallayarak karşılık verdi. Söz konusu görüntüler, tüm dünyada tepki çekti.